Képcserélő

Debrecenbe kell menni.....- IX. Deszka Fesztivál a Csokonai Színházban..!

Részlet Ráckevei Anna igazgató-színművésznő meghívójából a IX. Deszka Fesztiválra:   A Csokonai Színház örömmel hívja Önöket a IX. DESZKA FESZTIVÁL programjaira, bőséges ízelítőt kínálva az elmúlt év kortárs bemutatóiból, és örömmel látja vendégül azokat a társulatokat, akik létrehozták ezeket az előadásokat a Kárpát-medencében és azon túl. Idén is nagy hangsúlyt fektetünk a kortárs gyerekelőadásokra, és ismét kíváncsiak vagyunk arra, hogyan szólal meg a magyar kortárs dráma idegen nyelven a világot jelentő DESZKÁ-n. Különleges sikerként értékeljük, hogy a Varsói Drámai Színház Az imposztor című előadását Debrecenben láthatja először a magyar közönség.

 

  

IX. DESZKA FESZTIVÁL 2015. március 16-22. DebrecenTalán nem veszik szerénytelenségnek, ha büszke vagyok arra, hogy a Csokonai Színház három előadással is részt vesz a programban: A dühös lovaggal, amelyet Lackfi János kifejezetten a mi kérésünkre írt, és Fige Attila álmodta színpadra a gyerekek nagy örömére; az Istent a falra festeni című előadásunkkal, melynél külön büszkeséggel tölt el, hogy kollégánk, Mészáros Tibor jegyzi íróként és rendezőként, harmadikként pedig Borbély Szilárd Akár Akárkijét sorolom Árkosi Árpád értő, nagyszerű rendezésében. Büszke vagyok a társulatra, hogy ilyen sokféle kihívásnak képes magas szinten megfelelni, és büszke vagyok a debreceni közönségre, hogy kíváncsi az új művekre, és estéről estére megtölti a nézőteret!
Szívmelengető perceket, az együtt megélt élmények felszabadító erejét, emlékezetes színházi találkozásokat kívánok mindannyiunknak!

Ráckevei Anna
igazgató

 

                                                                                               rackevei anna

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintsanak a Debreceni Csokonai Nemzeti Színház honlapjára és a Deszka Fesztivál ismertetőjére!

                                                                                                                          http://csokonaiszinhaz.hu/

                                                                                                                          http://csokonaiszinhaz.hu/deszka/

 

 

 

 

forrás: Debreceni Csokonai Nemzeti Színház