Képcserélő

Parádés előadás Janza Kata - Egyházi Géza színművészektől a "Ketten vagyunk" című koncert sorozatban..!!

Felemelő környezetben, musical slágerekkel és pop dalokkal fűszerezett parádés előadást tartott a "Ketten vagyunk" koncert sorozat keretében Janza Kata és Egyházi Géza színművészekkel. Az produkció a Musical Galéria szervezésében jött létre. A két kiváló, zseniális adottságokkal, és tehetséggel rendelkező művész páros kettőse egy remek hangulatú koncert keretében tette feledhetetlenné közönsége számára a szeptemberi vasárnap délutánt.

 

 

 

 Janza Kata színművész életrajz: (szerkesztett)

1991-ben a Bergendy Szalonzenekar női szólistájaként tűnt fel. 1994-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti döntőjében 5. helyezést ért el, majd 1995-ben a Rádió Sztárkereső verseny győztese. A kiváló énekesnő tehetsége és munkája elismeréseképpen kapta meg 1996-ban az EMeRTon-díjat. 2006-ban Súgó Csiga díjjal jutalmazták. 

Több rajzfilmhős magyar hangjaként ismerhetjük, valamint számos Walt Disney rajzfilm slágerének előadója. 1997-ben végzett a Gór Nagy Mária Színitanodában. 1996-97 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház színésznője, majd 1997-től a Budapesti Operettszínház társulatának állandó tagja. Nagy színházi szerepei közé sorolható az Elisabeth musical címszerepe, melyet a Budapesti Operetszínházban több, mint 20 évig játszott kimagasló sikerrel. További nagy szerepei közt említhető a Rómeó és Júlia (Capuletné), Rebecca (Mrs. Danvers), Lady Budapest (Lady Asthon), továbbá a Szentivánéji Álomban megformált (Titánia) karaktere. Jelenleg játszott nagy szerepei közé sorolható az Elfújta a szél (Belle Watling) és az Apáca Show (Zárdafőnöknő).

Rendszeres színházi és TV szereplései mellett nagy hangsúlyt fektet a vidéki és a határon túli fellépésekre is. A Budapesti Operettszínház nyári szabadtéri előadásainak jóvoltából, a Szegedi Szabadtéri Játékok visszajáró főszereplője (1996 óta), továbbá részt vett a Bajai Szabadtéri Játékok és a Fertőrákosi Barlangszínház előadásaiban is. 

Több, mint 10 éve tagja a KaposMusical rendezvényszervezésnek. Legsikeresebb előadásai: ABBA SHOW (Janza Kata és Polyák Lilla előadásában), Csak Musical! (Janza Kata és Dolhai Attila előadásában), továbbá az Én vagyok Janza Kata! címet viselő önálló est, ahol humoros beszélgetések és kulisszatitkok mellett, zongora kísérettel csendülnek fel a legnépszerűbb musical dalok. 

Bővebb információ Janza Kata színművészről és jegyvásárlás az alábbi linkeken érhető el:

https://www.janzakata.hu/

https://hu-hu.facebook.com/JanzaKata/

 

Egyházi Géza színművész életrajz: (szerkesztett)

 

12 évig dolgozott a Belcanto Étteremben.Utána a Caramel étterem üzletvezetője lett.Álma az volt,hogy szállodavezető legyen,ez az életben nem sikerült,viszont egyik jelentősebb szerepében, a miniszter félrelépett-ben sikerült ezt is elérnie. Másik álma a színész-énekesi pálya volt,amit el is ért,2005.februárjában.Ekkor szinte teljesen felszámolta a vendéglátós életét.

Egy zongorista fedezte fel a hangját,úgy 7 évvel ezelőtt,azóta tanul énekelni,járt zeneiskolába is.Első próbálkozásai inkább operák voltak,majd első nagy szerepe Rómeó és Júlia Paris-a volt.Ismert és elismert aztán 2007 júniusában lett,a Vámpírok Bálja Von Krolock szerepében,amit azóta is nagy sikerrel játszik a Pesti Magyar Színházban.

Fontosabb színházi szerepei: [szerkesztés]

  • Ábrahám: Bál a Savoyban - Henry
  • Presgurvic: Romeo és Júlia - Parisz
  • Kálmán: A bajadér - Radzsami (Németország)
  • Eisemann-Szilágyi_Zágon: Hyppolit, a lakáj - Nagy András
  • Martos-Kardos: Gül Baba - Gábor diák
  • Steinman-Kunze: Vámpírok bálja - Krolock gróf
  • Cooney: A miniszter félrelép - Szállodaigazgató
  • Hervé - Meilhac - Millaud: Nebáncsvirág - Fernand de Champlatreux
  • Huszka-Martos-Gádor: Lili bárónő - Illésházy gróf
  • Andersson - Ulvaeus: Sakk - Anatoly Sergievsky
  • Boublil-Schönberg: Nyomorultak - Jean Valjean
  • T. S. Eliot - A. L. Webber: Macskák - Old Csendbelenn
  • Boublil-Schönberg: Les Misérables - A nyomorultak - Javert
  • Kálmán: A cirkuszhercegnő - Mister X
  • Queen-Ben Eltonː We will rock you - Kashoggi
  • Miklós Tibor-Várkonyi Mátyás: Sztárcsinálók - Seneca
  • Derzsi-Meskó: A tizenötödik - Julius von Haynau

Lemezei: [szerkesztés]

 

Bővebb információ Egyházi Géza színművészről és jegyvásárlás az alábbi linkeken érhető el: 

http://egyhazigeza.hu/

https://hu-hu.facebook.com/geza.egyhazi/

 

A "Ketten vagyunk" sorozat létrehozója: https://musicgaleria.hu/

 

 forrás: Musical Galéria

videó összeállítás:https://www.blogpress.hu/

 

 előadás képek: blogpress.hu

1113_01.JPG

 Janza Kata - Egyházi Géza színművészek

1114_01.JPG

 

1111_01.JPG

1112_01.JPG

DSC_2674_01.JPG

DSC_2678_01.JPG

1116_01.JPG

Janza Kata - Egyházi Géza színművészek - Kéménczy Antal zongoraművész