Képcserélő

MusicalPlusz évadnyitó koncert 2019. - A színpadon Vágó Bernadett színművész...!

Vágó Bernadett színművész fellépése a MusicalPlusz évadnyitó koncertjének igazi bomba meglepetése volt..!! A művésznő babájának születése csak tovább gazdagította színpadi megjelenésének kiválóságát és tartalmasságát. Vágó Bernadett a vele készült interjúban ezt úgy fogalmazta meg, hogy több dalának interpretálása megváltozott a gyermekáldással, ami alapján még színesebb lett érzelmekben és átélésben. Vágó Bernadett színművész ragyogó tündökléssel nyújtotta át ezeket az érzelmeket dalain keresztül a közönségnek!

 

Életpályája: [részlet]

Eredetileg gyógyszerész-asszisztensnek készült, de már az általános iskolában is foglalkoztatta a zene. Ének-zene tagozatos osztályba járt és 8 évig tanult hegedülni. 2001-ben felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium opera-magánének szakára, ahol 2002-ben végzett. Ezt követően a Budapesti Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdió növendékeként tanult, és az Operettszínház egyik musicalsztárja lett.

Első jelentős szerepét a Rómeó és Júlia című musical Júliájaként kapta 2005-ben. Kerényi Miklós Gábor kérésére Szinetár Dóra helyére kellett beugrania a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Azóta több főszerepet játszott. Alakíthatta Vetsera Máriát a Rudolf című musicalben, Vitai Georginát az Abigélben. 2008-ban Hermiát formálta meg a Szentivánéji álombanDolhai Attila partnereként. Még ebben az évben őt választották meg az Év Musical Színészévé. Az Elisabeth címszerepében nyújtott teljesítményéért a Színészkamarától megkapta a Színész I. minősítést. Az Operettszínházban alakított szerepei mellett szinkronszínészként is foglalkoztatják.

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem kattintsanak az alábbi linkekre:

https://www.facebook.com/vagobernadettofficial/?fref=tag 

http://operett.hu/index.php?inc=repertoar&menuId=29

http://www.musicalplusz.hu/aktualis.html

 

 

forrás: MusicalPlusz

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

07_01 - Copy.JPG

 Vágó Bernadett színművész

013_01 - Copy.JPG

002_01 - Copy.JPG

08_01 - Copy.JPG

09_01 - Copy.JPG

010_01 - Copy.JPG

011_01 - Copy.JPG

3_01 - Copy.JPG

Vágó Bernadett - Polyák Lilla színművészek

109_01 - Copy.JPG

 Vágó Bernadett - Egyházi Géza színművészek

 05_01 - Copy.JPG

 Vágó Bernadett színművész