Képcserélő

MusicalPlusz évadnyitó koncert 2019. - A színpadon Polyák Lilla színművész...!

MusicalPlusz évadnyitó koncert 2019. szeptember. Egy fantasztikus vasárnap délutáni előadás lelkes publikuma előtt lépett színpadra Polyák Lilla színművész. A válogatott musical dallamokat a művésznő a tőle megszokott pazar színvonalon nyújtotta át azoknak a szerencsés nézőknek, akik bejutottak teltházas előadásra. A videó összeállításban ízelítőt adunk a dalokból, illetve interjút is láthatnak Polyák Lillával.

 

 

Életrajz

Polyák Lilla 1976-ban született Győrben. 17 évesen költözött Budapestre, és a Madách Imre Gimnáziumban fejezte be középiskolát. Érettségi után egy évet töltött a Győri Nemzeti Színházban, ahol felfigyeltek hangjára, és rábízták a Kölyök szerepét a Padlás című musicalben. Tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskola prózai tagozatán folytatta, ahol 1999-ben szerzett diplomát Horvai István és Máté Gábor növendékeként. Már a Vígszínházban töltött gyakorlata során főszerepet kapott, ő alakította Dorothy-t az Óz, a csodák csodája című előadásban.

Közvetlenül a diploma megszerzése után külföldön kapott lehetőséget, a Theater an der Wien-ben a Mozart! című musicalben alakította Waldstätten bárónő szerepét. Ezt követően turnézott az Abba Tribute és Rockin’ című zenés előadásokkal, majd szintén Bécsben játszott a Moby Dick című produkcióban.

A 2001/2002-es évadot már a Madách Színházban bemutatott Anna Karenina című előadás címszereplőjeként kezdte, az Operettszínházban pedig rendszeresen játszotta Sissy szerepét a Lévay-Kunze szerzőpáros egyik legnépszerűbb darabjában, az Elisabeth-ben. Szintén ebben az évadban szerepelt Pécsett és Debrecenben a Kabaré Sally Bowles-eként és a Valahol Európában Évájaként.

2003-ban a Budapesti Operettszínház is bemutatta a Mozart!-ot, amelyben ismét Waldstätten bárónő szerepét ölthette magára, és ez évtől kezdve lett állandó tagja a színháznak. Első gyermeke születése után 2004 decemberében állt újra színpadra. Az Operettszínházban továbbra is játszotta Waldstätten bárónőt és Capuletnét a nagysikerű Rómeó és Júlia musicalben. 2005-ben ő alakította Madame de la Nagykomódot A Szépség és a szörnyetegben.  Ugyanebben az évben a Madách Színház Volt egyszer egy csapat produkciójában Christine-t alakította. 2006-ban az Operettszínházban, a Rudolf, az utolsó csók című musical világpremierjén Rudolf feleségét, Stefániát játszotta.

Bővebb információkért és jegyvásárlásért kérem kattintsanak az alábbi linkekre:

 

https://www.polyaklilla.hu/hu

 

http://www.musicalplusz.hu/

 

http://www.operett.hu/

 

https://www.pinceszinhaz.hu/

 

forrás: MusicalPlusz

        - Polyák Lilla 

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

1_01 - Copy.JPG

 Polyák Lilla színművész, énekes

2_01 - Copy.JPG

Polyák Lilla - Janza Kata színművészek

3_01 - Copy.JPG

 Vágó Bernadett - Polyák Lilla színművészek

 5_01.JPG

 Polyák Lilla - Egyházi Géza színművészek