Képcserélő

Heller Tamás színművész a Gergely Theáter új produkciójában: NŐ A TÉT...

NŐ A TÉT...! Heller Tamás színművész árul el érdekességeket a darabról és szerepeiről egy interjú keretében. A produkció rendezője Gergely Róbert.

 

Heller Tamás 1946-ban Debrecenben született A színjátszás alapjaival Fényes Márta híres gyermekszínpadán ismerkedett meg (Kállai Borival együtt). A Fricska Együttessel beneveztek az 1965-ös Ki mit tud?-ra, a középdöntőben estek ki. Érettségi után fényképész szakmát tanult.

1972 és 1978 között a debreceni Csokonai Színházban játszott. 1978-tól 2012-ig a Mikroszkóp Színpad tagja. Prózai és zenés kabarék karakterszerepeinek sokszínű tolmácsolója, aki újabban magánszámainak szövegét és zenéjét is maga írja többek között.

Heller Tamást már fiatal korában magával ragadta a színház világa. Életében meghatározó volt a 1978-as év, amikor is csatlakozott a Mikroszkóp Színpad társulatához. Prózai és zenés kabarék karakterszerepeinek sokszínű színművésze volt. Művészi képességei mellett énekhangjával is meghódította a közönség szívét. Saját szerzeményei mellett szívesen áll színpadra örökzöldekkel dallamokkal is.

Díjai:


• 1993 - Mikroszkóp-gyűrű
• 1995 - Magyar Rádió Nívó-díj
• 1995 - A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje
• 2004 - A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje
• 2006 - A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze

 

 

 NŐ A TÉT...

zenés vígjáték

 

Négy, negyvenes éveiben járó férfi (Nicholas, Vince, Pino, John) minden hétfő este összeül egy baráti pókerezésre. Így van ez már tizenkét éve. Ám az egyik este egyszerűen nem tudnak játszani, mert mindenki feszült, ideges, gondok vannak otthon a feleséggel. Már-már veszni látszik az este, de ekkor az egyiküknek támad egy ötlete: miért nem próbálnak ki valami újat? Miért nem szórakoznak egy kicsit? Miért ne hívjanak egy örömlányt, hogy egy kicsit felvidítsa őket? Hosszas keresgélés, és nevetséges szituációk után végre rábukkannak a megfelelő lányra (Yvonne) az újságban, aki hamar meg is érkezik, és szebb, kedvesebb, okosabb és szexibb, mint azt álmukban gondolták volna. A férfiak — nem túl meglepően — a maradék eszüket is elvesztik. A lány, bár csábítóan viselkedik, de vaklamiért rendkívül ügyesen kerüli a férfiak közeledését, John-t kivéve, akihez úgy tűnik vonzódik. Mielőtt még sor kerülne valamiben a hálószobában, kiderül, hogy Yvonne nem az, aki mondja magát… Mire a többiek észbe kapnak a lánynak, John-nak, és a pénznek már hűlt helye…

 

 

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem kattintsanak a Gergely Theáter honlapjára:

 

https://hu-hu.facebook.com/gergely.theater.50/ 

 

 

forrás: Heller Tamás színművész

        - Gergely Theáter

videó és fotó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

13 NŐ.JPG

17 NŐ.JPG

19 NŐ.JPG

18 NŐ.JPG

29 NŐ.JPG

28 NŐ.JPG

2 NŐ.JPG

heller 3_01.JPG

heller5_01.JPG

heller 6_01.JPG

heller 7_01.JPG

heller 4_02.JPG