Képcserélő

Kutyánszky Kázmér- zenés mesejáték Csukás Istvántól és Berkes Gábortól - Az olvasó próbán Gere Orsolya színművész..!

Csukás István Kossuth-díjas író, költő és Berkes Gábor jegyzi azt a zenés mesejátékot, amelyet a Gergely Theáter fog játszani egy előbemutató keretében májusban Vecsésen, majd a nyár közepére tervezett nagybemutatóval a Csukás István színházban Balatonszárszón. A zseniális szerzők személye és a Gergely Theáter társulata garancia a sikerre, aki az évad gyerek előadását szeretné megtekinteni, az már most tervezzen ezzel az előadással és annak bemutatójával az idei színházi naptárjában! Az előadás egyik fiatal színművésze Gere Orsolya, aki már nem először mutatkozik be gyerekdarabban, a vele készült riportból megtudhatjuk hogy kell játszani kicsiknek és nagyoknak..!

 

Gere Orsolya pályafutása:

(szerkesztés)

Zenei általános iskolában nevelkedtem Székesfehérváron, zenész családban, így természetes úton jött a gondolat. A gimiben eltávolodtam a művészetektől, és állítom, hogy életem legnehezebb 4 éve volt. Sok-sok előadást megnéztem a Vörösmarty Színházban, ahol általában furcsa, szorító érzés lett úrrá rajtam, hogy nem lehettem részese a daraboknak. Ha megérzed a színház szagát, tudod, hogy dolgod van ott.

Először az oviban szerepeltem, majd az énekkarhoz kötődtek az első fellépések, amellyel jártunk többek között Kanadában is. Ezt sosem felejtem el! Szavaltam rendezvényeken, majd 19 évesen egy koncerten volt szerencsém elénekelni egy musical dalt, igaz remegő lábakkal. Az első színházi szerepem Malacka volt a Micimackó című előadásban, amelyet egy nagy színházban játszottuk rengeteg kisgyereknek. Majdnem elájultam az izgalomtól, hiszen a kicsik kegyetlenül őszinték tudnak lenni.

A kezdet számomra a székesfehérvári Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola volt, a Hermann László Zeneiskolával párhuzamosan, ahol zongorázni tanultam. Aztán jött a Tóparti Gimnázium, jártam táncolni Zoltán Erikáékhoz, majd diplomát szereztem az ELTE Tanítóképző karán kommunikáció-művelődésszervező szakon, utána tévéztem is egy rövid ideig, ám még mindig nem éreztem teljesnek az életemet, így 27 évesen beiratkoztam Bánfalvy Ági Nemzetközi Színészképző Stúdiójába, amit el is végeztem, és immáron meghozta a kívánt boldogságot nekem. Ha zenei vagy lelki problémám van, Neumark Zoltán zongoraművész tanáromat, barátomat látogatom meg a mai napig.

 

A Gergely Theáter

bemutatja

 

CSUKÁS ISTVÁN - BERKES GÁBOR

 

Kutyánszky Kázmér

avagy egy versíró kutya kalandjai...

Zenés mesejáték 5-120 éveseknek

 

 

SZEREPLŐK: 

 

Kovács Róbert

Pásztor Tibor

Házi Anita

Schupp Gabriella

Némedi-Varga Tímea

Ott József

Szántó Szandra

Moravszki Enikő

Gere Orsolya

Orosz Dániel

Jeges Krisztián

 

Művészeti munkatársak:

 

Dramaturg: Gergely Róbert

Díszlet: Simon designe

Fény - hang: Katona Ágnes

Rendezőasszisztens: Házi Anita

Játékmester: Gergely Róbert

 

Rendező:

Némedi-Varga Tímea

 

Bővebb információk és jegyvásárlásért, kérem kattintsanak a Gergely Theáter honlapjára és Facebook oldalára:

http://www.gergelytheater.hu/ 

https://hu-hu.facebook.com/gergely.theater.50/

 

Előbemutató: 2017. május 28. Vecsés Bálint Ágnes Kulturális Központ

Bemutató: Csukás István Színház Balatonszárszó 2017. Július 

 

forrás: GERGELY THEÁTER

          - Gere Orsolya

fotók és videó felvétel: blogpress.hu

 

Morvszki Eniko11.JPG

Morvszki Eniko10.JPG

Kutyanszky Kazmer_8.JPG

Gere Orsolya - 1.JPG

Gere Orsolya - 2.JPG

Gere Orsolya - 3.JPG

Gere Orsolya - 4.JPG

Gere Orsolya - 5.JPG

Gere Orsolya - 7.JPG

Gere Orsolya - 8.JPG

Gere Orsolya - 6.JPG