Képcserélő

Molnár Ferenc - Olympia - új bemutató a Karinthy Színházban..!

Nagy sikerű bemutatót tartott a Karinthy Színház a napokban.  Az - igazi színház - egy klasszikus darabját mutatta be a társulat, válogatottan kitűnő szereposztásban, Korcsmáros György rendezésében, Karinthy Márton igazgató-művészeti vezető közreműködésével. A darabban Pásztor Erzsi művésznő kiemelkedő alakítása mellett meg kell említenünk az Olympiát megformáló fiatal művésznő, Balsai Mónika játékát, illetve a csendőr-alezredes szerepében Bezerédi Zoltán színművészt!

 

Molnár Ferenc modern szerző. Persze mindig is az volt. De a rang és a mód, a társadalmi különbségek nagyszerű ábrázolója ma mintha még egy fokkal aktuálisabb lenne, mint valaha. A monarchia császári fenségének legfelső körei csak különös etikett szerint érintkezhetnek az alsóbb néposztályokkal.

A gyönyörű Orsolini hercegné, a gőgös Olympia és egy Kovács nevű, magyar huszárkapitány közötti kapcsolat miatt tűrhetetlen és sajnálatos botrány szele érinti meg a finom fürdőváros előkelő levegőjét. Megindul a Molnárnál mindig oly bravúros eltérítő-hadművelet. A szerelmeseknek válniuk kell. Mégpedig a legbrutálisabb módon. A hercegné továbbra is hercegné marad, a magyar paraszt pedig visszatakarodik oda, ahonnét jött, a fajtájához. Vajon elkerülhető az egész Monarchiát megrengető botrány, vagy Plata-Ettingen Eugenia hercegné tervei szerint legalább a látszat megmenthető.....?

Bővebb információért és jegyvásárlásért, kérem, kattintsanak a Karinthy Színház honlapjára:

                                                                          http://karinthyszinhaz.hu/

forrás: Karinthy Színház

fotók az előadásból:

Balsai - Pasztor

Balsai-Pásztor

Balsai  Monika

Balsai Monika

Balsai-Pasztor

Bezeredi Zoltan

Bezeredi  Zoltan

Marton  Robert

Marton Robert

Egri  Kati

Egri Kati

Szilágyi   Tibor

Szilágyi  Tibor

Szilagyi Tibor

Szirtes Gabor

  Karinthy Márton