Képcserélő

Janza Kata,Polyák Lilla,Vágó Bernadett,Egyházi Géza,Posta Victor,Serbán Attila - Musical Plusz 49. - koncert részletek...

A MusicalPlusz 49. Burst Mary koncert sorozata egy egészen fantasztikus előadással, és válogatott musical sztárokkal lépett rajongói és közönsége elé. Janza Kata,Polyák Lilla,Vágó Bernadett,Egyházi Géza,Posta Victor,Serbán Attila szebbnél szebb musical dallamokkal varázsolta el a közönséget. Azok a szerencsés nézők, akik még időben jegyet tudtak váltani az előadásra, igazán profi és látványos produkciót láthattak! Ez a művészi névsor, ez a formáció bármelyik színpadon meghódítja a nézőket, és igen magas színvonalra tette fel a műfaj és koncert kettősét! A MusicalPlusz 49. produkció I. részét  tovább kattintva ebben a HD videóban lehet megtekinteni:

 

- Janza Kata művésznő - http://www.janzakata.hu/

1991-ben a Bergendy Szalonzenekar női szólistájaként tűnt fel. 1994-ban az Eurovíziós Táncdalfesztivál ötödik helyezettje lett, majd 1995-ben a Magyar Rádió Sztárkereső versenyének győztese. 1997-ben végzett a Gór Nagy Mária Színitanodában és szintén 1996-ban az Operett Színház társulatának tagja lett, ahol az akkor bemutatott Elisabeth című musical címszerepével hatalmas sikert aratott, és megkapta az év musical-énekesnőjének járó EMERTON-díjat. 1998-ban jelent meg előző férjével, Pintér Tiborral közös duettlemeze, "Miénk a Világ" címmel. Emellett a Walt Disney mesefilmek betétdalainak előadója (Oroszlánykirály, Aladdin, Szépség és a Szörnyeteg, Herkules, Malacka a hős, Micimackó és a Zelefánt). 2000. szeptemberétől a Szeszélyes Évszakok állandó szereplője volt. 2001. július 21-én mutatták be a Velencei Szabadtéri Színpadon a Cyrano című musicalt, melyben Roxána szerepét játszotta. A darabot Pintér Tibor rendezte, aki a rendezés mellett főszerepet is vállalt a musicalben, Christiant alakította. 2003 őszén rendszeres szereplője volt a TV2 Dalnokok Ligája című vetélkedősorozatnak, színésznő kollégáival az Operett Angyalaiként láthattuk őket (Janza Kata, Kékkovács Mara, Siménfelvy Ágota és Szinetár Dóra). A 2004-2005-ös évad musical színésznője lett (Operettszínház) 2006-ban pedig Súgó Csiga díjat kapott. Van egy kislánya Janka, és egy kisfia Samu.

2014-ben Csillag díjjal jutalmazták az Év női főszereplője kategóriában.

- PolyákLilla művésznő -  http://www.polyaklilla.hu/

 2007-ben munkásságát a szakmai zsűri Gundel-díjjal jutalmazta. 2008-ban, második kisfia születése után, a Dajka szerepében új feladatot kapott a Rómeó és Júliában. Ugyanebben az évadban mutatták be Webber József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalét, amiben a Narrátor szerepét alakította. 2009-től a Tó Úrnőjét játssza a Madách Színház Spamalot című humorral teli produkciójában, majd 2010-től az Operettszínház új bemutatójában, a Rebeccában alakítja az őrült házvezetőnőt, Mrs. Danverst. 2010-ben a Madách Színházban is új feladatot kap, Mária Magdolnát játssza a Jézus Krisztus Szupersztárban. 2010-től rendszeresen turnézik német nyelvterületen az Operettszínház nagysikerű Disney musicalével, a Szépség és a Szörnyeteggel. 2011-től a Madách Színház Csoportterápia című produkciójában Natasát alakítja, majd 2012-ben két újabb szerepet kapott a zenés teátrumban: Kozmutza Flórát kelti életre az Én, József Attila című zenés előadásban, és ő játssza Mary Poppinst, a világhírű Disney-szuperprodukció címszerepét is.

Énekesnőként is szép sikereket tudhat magáénak, számos mese betétdalát énekelte és több musical CD-n is közreműködött. 2006-ban jelent meg Janza Katával és Kékkovács Marával közös lemeze, a Mesemusical-Musicalmesék. Énekesi karrierjének fontos állomása volt, mikor 2008-ban megnyerte az M1 Csináljuk a Fesztivált című műsorát a világhírű Woman in Love című dal előadásával. Férjével, Homonnay Zsolttal eddig két közös lemezük jelent meg. A Ketten című albumot 2009-ben adták ki és, hamarosan aranylemez lett. Második lemezük 2010-ben jelent meg Két szív címmel. 2013-ban az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválogatójában Bella Máté, Galambos Attila és Szente Vajk szerzeményével, a Valami más című dallal állt a kamerák elé, 2014-ben pedig Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Homonnay Zsolt Karcolás c. slágerével került a legjobb 30 dal közé. Mely több állomásos turné keretein belül kerül bemutatásra, a zeneszerző-páros Rakonczai Viktor és Rácz Gergő közreműködésével.
2014-ben megjelent a Most és Mindörökké című első szóló válogatás albuma.

- Vágó Bernadett művésznő - http://www.vagobernadett.hu/

 2001-2002-ben a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium opera-magánének szakán tanult, majd elvégezte az Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdiót.

A Budapesti Operettszínház egyik musicalsztárja, számos ősbemutatón alakított főszerepet. A többi között ő játszotta el először Vetsera Máriát Frank Wildhorn Rudolfjában, a 2007/2008-as évadban pedig Vitay Georginaként mutatkozott be Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor Abigél című musicaljében. 2008 októberében egy újabb ősbemutató várt rá: Szakcsi Lakatos Béla-Müller Péter Sziámi-Kerényi Miklós Gábor műfajteremtő worldmusicaljében, a Szentivánéji álomban Hermiát alakítja, de játszik még a Rómeó és Júliában, A Szépség és a Szörnyetegben, a Szép nyári napban, illetve a Mozart!-ban is.

Az Elisabeth címszerepéért a Színészkamarától megkapta a Színész I. minősítést, 2008-ban pedig Az Év Musical Színésze lett.

További fontosabb szerepei: A holdbéli csónakos (Pávaszem), Légy jó mindhalálig (Nyilas Misi), Jekyll és Hyde (Sarah), Valahol Európában (Éva), István, a király (Gizella).

 - Egyházi Géza művész úr- https://hu-hu.facebook.com/pages/Egyh%C3%A1zi-G%C3%A9za-Hivatalos-Rajong%C3%B3i-Oldala/110543265653253

1970. április 8-án született Pomázon. Középiskolai tanulmányait Budapesten végezte egy vendéglátóipari szakközépiskolában. 12 évig dolgozott felszolgálóként egy éneklő-pincéres étteremben, ahol később üzletvezetői teendőket is ellátott, melyet más vendéglátóegységekben is gyakorolt. Egyik álma az volt, hogy szállodavezető legyen, másik a színész-énekesi pálya. Ezutóbbit el is érte 2006-ban, amikor szinte teljesen felszámolta a vendéglátós életét. Egy zongorista ugyanis felfedezte a hangját, azóta tanult énekelni, járt zeneiskolába is. A pozitív visszajelzések hatására meghallgatásokra kezdett járni, és sorra érkeztek kisebb-nagyobb felkérések, szerepek. Első komolyabb feladata Rómeó és Júlia Paris-a volt. Ismert és elismert aztán 2007 júniusában lett, a Vámpírok Bálja Von Krolock szerepében, amit azóta is nagy sikerrel játszik. 2010-ben musical-operett kategóriában átvehette a Gundel Művészeti Díjat.

 - Posta Victor művész úr- http://postavictor.atw.hu/

 A Főiskola elvégzése után a Madách Színházban kapott először kisebb, de annál változatosabb karakterszerepeket: a Volt egyszer egy csapatban a Bírót, a Producerekben Mr. Marks-ot, Kevin-t és Jason Green-t játszotta. 2005 szeptemberében megkapta Az Operaház Fantomja musical főszerepét, ami nagy lehetőség volt számára, hiszen amellett, hogy a musical irodalom legfiatalabb Fantomja lett, friss diplomás színészként bizonyítania kellett tehetségét és rátermettségét, meg kellett küzdenie az ismeretlenséggel és az előítéletekkel is. 2007 tavaszán a Madách Színház bemutatta az Édeskettes hármasban című musical-t, melynek férfi főszerepét már a főiskolán is játszotta (Kapj el!,) így ismét lehetősége volt Vernon bőrébe bújni.

2007 nyara mozgalmas volt Victor számára. Május közepén a Vidám Színpad bemutatta a Démonológia felújított változatát, június végén pedig a Vámpírok Bálja produkcióban remekelt Herbertként. 2008 májusában mutatta be a Madách Színház a József és a Színes Szélesvásznú Álomkabát című musicalt, melynek meghallgatásán elnyerte a Fáraó szerepét. Ugyanebben az évben lehetőséget kapott arra, hogy belekóstolhasson kicsit szerepálmába is, a Best of Webber gálán a Sunset Boulevard-ból énekelhette el többek között Joe Gillis dalát is.

2009. újabb kihívásokat tartogatott számára. Szeptemberben a Madách Színházban bemutatták a Monty Python csoport Gyalog Galopp musical változatát, a Spamalotot, amelyben Sir Galahad mellett Kevint, a Fekete Lovagot és Herbert herceg édesapját is megszemélyesíti. Nyár elején és az év végén két szerepátvételre is sor került, végre beállhatott az Édeskettes hármasban című darabba, decemberben pedig a Kocsák-Miklós szerzőpáros Anna Karenina című musical-ében vette át Vronszkij szerepét.

2010 szeptemberében a zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja, a Jézus Krisztus Szupersztár tért vissza csaknem 25 év után Budapestre, melyben Pilátust alakítja. A következő évben, a Madách Színház által 2010-ben kiírt Musical pályázat IV. szakaszába bejutott művek közül, háromban is szerepet kapott, melyek közül az egyik nagyszínpados bemutatásra került. Az Én, József Attila főszerepét azóta is hatalmas sikerrel játssza.

2013 tavaszán láthatta a közönség nagysikerű, önálló estjét, melyen a dalok mellett a zongora is főszerephez jutott.

Victor mindamellett, hogy rengeteget játszik, a színház falain kívül sem unatkozik. Színészmesterséget tanított egy szinkroniskolában. Rendszeresen szinkronizál sorozatokban, mozifilmekben és rajzfilmekben.

- Serbán Attila művész úr - http://www.attilaserban.com/

 Debrecenben kezdődött színházi pályafutása táncosként, majd a Rock és Musical Színházhoz került, ahol évekig működött közre német és osztrák turné előadásokban.

Első nagyobb szerepét Debrecenben a Hair-ben kapta, amit sorra követtek az egyre nagyobb szerepek: a Jézus Krisztus Szupersztár Simonja a Musical Színházban, a Rent Angelje a Piccoló Színházban, a La Mancha lovagjának Padréja a Diósgyőri Nyári Játékokon.

A 2005-os évet a külföldi munkák jellemezték. Januártól decemberig a Theater an der Wien Elisabeth előadásában játszotta Rudolf trónörököst, nyáron a Bergeni Operafesztivál Sakk című előadásában Frederick, az amerikai sakkozó szerepét.

Még a 2005-os év során beválogatták a Madách Színház Volt egyszer egy csapat előadásának főszereplői közé. Azóta is a színház oszlopos tagja, szinte minden nagyobb musical előadásban szerepet kapott az elmúlt években, így például a Macskákban, a Producerekben, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban és a Jézus Krisztus Szupersztárban, miközben vendégszerepelt a Pince Színház Isadora című előadásban, ahol Pápai Erikával játszott főszerepet. Közben szerepet kapott az Operettszínház Oltári srácok és a Centrál Színház Avenue Q című előadásában is. Számos cd anyag, koncert, televíziós produkció közreműködője, a közelmúlt egyik legfoglalkoztatottabb előadóművésze.

 

forrás: Burst Mary MusicalPlusz 49. http://www.musicalplusz.hu/

- Janza Kata művésznő 

 - Polyák Lilla művésznő 

 - Vágó Bernadett művésznő

 - Egyházi Géza művész úr

 - Posta Victor művész úr

 - Serbán Attila művész úr

                

fotók az előadásből: 

forrás: Dolnay-Sárdi Ágnes -

 https://hu-hu.facebook.com/pages/Dolnay-S%C3%A1rdi-%C3%81gnes-fot%C3%B3-DS%C3%81/840993549251124

Janza Kata

Polyák Lilla

 Vágó Bernadett

Egyházi Géza

Posta Victor

Serbán Attila

 DSC 0053