Képcserélő

Színművészek - Lovas Rozi, Szervét Tibor - alkotók: Divinyi Réka és Goda Krisztina...!

 Csak színház és más semmi...  2. évad - A blogpress.hu online portálnak a sorozat két színművész sztárja  Lovas Rozi és Szervét Tibor - mondta el gondolatait az új részekkel kapcsolatban, illetve a forgatókönyvíró Divinyi Réka, és a rendező-forgatókönyvíró Goda Krisztina avatja be nézőinket a második évaddal összefüggő izgalmas különlegességekbe. 

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat második szériája 2017. február 24-től heti rendszerességgel, péntek esténként 20.30-tól lesz látható a Duna televízión. A sorozat második évadában olyan színészekkel bővült a sztárcsapat, mint Tenki Réka, Móga Piroska, Mészáros Béla, vagy Klem Viktor!

Az első évadban megismert történet tovább bonyolódik, és az ismerős karakterek is feltűnnek a folytatásban. A sztoriban továbbra is kulcsfigura marad a színház igazgatója, akit Szervét Tibor alakít. A sorozat cselekménye és történései megadják a nézőknek a bennfentesség érzését, egyben esszenciája a nő és férfi kapcsolatának, munkahelyen és magánéletben, ami itt időnként talán egy és ugyan az.  Előzetesen annyit el lehet árulni a folytatás tartalmáról, hogy a színházban újra kitör a háború, és felbukkan egy gazdag befektető is, ami hamarosan komoly bonyodalmakhoz vezet. A 2. évadban ezúttal nem Schell Judit és Csányi Sándor viharos szerelmi élete zajlik első sorban a képernyőn, akik az első évadban válófélben voltak, Alinda (Schell Judit) és rendező férje, Barna (Csányi Sándor), a második évadra rendbe hozzák a házasságukat és gyermekvállaláson gondolkodnak.

Érdemes mindenkinek követni a sorozat 2. évadának eseményeit, mert mind minőségében, mind színészi és alkotói színvonalában vetekszik a legnézettebb sorozatok bármelyikével.

Bővebb információ a sorozatról ezen a linken érhető el:

http://www.mediaklikk.hu/musor/csakszinhazesmassemmi/

 

forrás: Csak színház és más semmi

               - MTVA

               - Megafilm Service

               - Lovas Rozi, Szervét Tibor színművészek, 

               - Divinyi Réka forgatókönyvíró

               - Goda Krisztina forgatókönyvíró - rendező

videófelvétel és fotó: blogpress.hu

Lovas Rozi_950.JPG

Lovas Rozi művésznő

Szervét Tibor_950.JPG

 Szervét Tibor színművész

Divinyi Réka_950.JPG

  Divinyi Réka forgatókönyvíró

Goda Krisztina_950.JPG

Goda Krisztina forgatókönyvíró - rendező