Képcserélő

Szerzők: HENRY LEWIS – JONATHAN SAYER – HENRY SHIELDS - Komédia egy bankrablásról...! A Thália Színház ismét egy zseniális produkcióval, egy replika előadással kezdi az idei évadot, ami 2000 estén át volt London legnépszerűbb vígjátéka. A bravúros West End-show rendezője Kelemen József színművész - rendező. A krimivel fűszerezett vígjáték sziporkázik a helyzet komikumokban, megadva a lehetőséget a színészeknek arra, hogy játékukkal emlékezetes előadást varázsoljanak a Thália Színház nézőinek.

 

  

Komédia egy bankrablásról

 

Szereplők:

 

Jámbor Nándor

Ember Márk,

Sóvári-Fehér Anna,

Zayzon Zsolt,

Vida Péter,

Udvarias Anna,

Hevesi László,

Tamási Zoltán,

Domokos László 

Ikotics Milán 

 

Rendező:

Kelemen József

 

                              Művészeti munkatársak:

Szcenikus:

                                      Német Tibor
 
 Jelmez szupervisor
                                      Veréb Dia
 
 Zenei szerkesztő:
                                      Furák Péter
 
 Rendezőasszisztens:
                                     Ozoroczki Erika, Magócs Milán
 
 Súgó:
                                      Fitos Réka
 Ügyelő:
                                      Buzsoo, Pajzs Nóra
 
 
 

Fordította:

Hamvai Kornél
 
 

A városi bankban másfél millió dollárt érő gyémántot őriznek. Két szökött rab komplikált tervet sző, hogy elrabolja. De miért éppen nekik sikerülne abban a városban, ahol köztudomásúlag mindenki bűnöző? Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el…

 Caprice (Sóvári-Fehér Anna) egy tisztességes bankigazgató lánya, mégis csokorban gyűjti a balek, lehúzható pasikat. Bámulatos kreativitással futtat párhuzamosan féltucat plátói szerelmet – ám mindez csak bemelegítés a nagy gurítás előtt. Caprice ugyanis összeáll a legrégibb és a legújabb pasijával – Mitch-el (Ember Márk), a börtönből szökött, minden hájjal megkent, nagymenő életről álmodó rosszfiúval és Sammyvel (Jámbor Nándor), a kedves, szélhámos átváltozóművésszel – hogy kifosszák apja bankját...

 A történet fontos szereplői még Deponte bankigazgató, Caprice apja (Zayzon Zsolt), akinek a kis pénzintézet a mindene, de öntelt dollár-papa stílusa ellenére vaksi, mint az éjszaka. Warren (Vida Péter), a készséges, mindig udvarias banki beosztott, aki 67 éves kora ellenére gyakornok, és a nők terén sem kifejezetten szerencsés. Rose (Udvarias Anna), Sammy jóhiszemű anyukája – ő az a fajta mama, akinek a legnagyobb bankrablás is apró csínytevés, ha a kisfia csinálja, és Cooper (Hevesi László), Mitch enyhén kretén haverja, akivel együtt szöknek meg a sittről.

 Henry Lewis – Jonathan Sayer – Henry Shields  (The Comedy About A Bank Robbery) című, fergeteges, zenével fűszerezett produkciója egyenesen a londoni West Endről, a Mischief Productions közreműködésével érkezik a Thália Színházba!

 

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintsanak a Thália Színház honlapjára:

https://thalia.hu/

 

forrás: Thália Színház

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

 fotók az előadásból...

DSC_2715_02.JPG

 DSC_2905_01.JPG

 DSC_2740_02.JPG

DSC_2816_02.JPG

DSC_2785_01_01.JPG

DSC_2836_01.JPG

DSC_2861_02.JPG

DSC_2883_01_01.JPG

DSC_2777_02.JPG

DSC_2987_01_01.JPG

 

 

Címlapcikkek1