Képcserélő

A NAGY KÉZRABLÁS...! Eszméletlenül jó ez az előadás, a rendező, Radnai Márk nagyon elkapta a fonalat ezzel a darabbal. Szervét Tibor színművész alakítása Carmichel szerepében zseniális. Méltó partnere ebben az abszurd játékban  Tamási Zoltán, és a Thália Színház kiváló két fiatal színésze Lovas Rozi és Bán Bálint. A Szervét Tiborral színművésszel készült riportot, előadás részletekkel illusztrálva itt lehet megtekinteni:

 

Szervét Tibor alias Carmichel huszonhét éve keresi levágott kezét a Thália Színház idei utolsó Nagyszínpados előadásában. A nagy kézrablás hősei – vagy inkább antihősei – megtapasztalhatják, hogy egy félkezű fickóval még az ép kezén sem érdemes ujjat húzni. A nagy kézrablás többi szereplője sem példás életet élő, törvénytisztelő polgár. Piti bűnözők és drogdílerek Carmichel partnerei. Ezek az alvilági figurák pedig gyakran elég erős kifejezéseket használnak, elcsattan néha egy-egy obszcén kifejezés is. A jelenetek Tarantino és Guy Ritchie világát juttatják eszünkbe, és ugyebár a Ponyvaregényt vagy a Blöfföt nézve is csodálkoznánk, ha a párbeszédek a királynő teadélutánját idéznék meg?

Most a szerep kedvéért azonban nem egy cifraság hangzik majd el a szájából, ahogy a többi karakternek is. De igazán megbocsáthatjuk nekik a viselkedésüket, hiszen mindezt csak azért teszik, mert közvetlen életveszélyben vannak, fegyvert fognak a fejükhöz és leöntik őket egy kanna benzinnel. És hogy megtalálja-e a kezét Szervét Tibor mániákus karaktere?  A Thália Színházban megkapjuk rá a választ...!

Martin McDonagh

A nagy kézrablás

Szereplők:

Carmichel:                                Szervét Tibor
Toby:                                    Bán Bálint
Marilyn:                              Lovas Rozi
Mervyn:                                   Tamási Zoltán

Illusztrátor:                              Haragos Péter
Jelmeztervező:                      Erdős Júlia Luca
Díszlettervező:                      Cseh Renátó
Súgó:                                            Serfőző Andrea
Rendezőasszisztens:          Magócs Niki

 

Fordította: Hamvai Kornél

 

Rendező: Radnai Márk

 

Bővebb információért és jegyvásárláért, kérem kattintson a Thália Színház honlapjára:

http://www.thalia.hu/

 

forrás: Thália Színház

             - Szervét Tibor színművész

 fotó/blogpress.hu

Szervet Tibor szinmuvesz

Szervét Tibor színművész 

A nagy kezrablas

 Tamási Zoltán - Szervét Tibor színművészek

A nagy kezrablas 2

Bán Bálint - Lovas Rozi - Szervét Tibor színművészek

 

Címlapcikkek1