Képcserélő

33. Évadját kezdi meg a Karinthy Színház, Buda népszerű színháza. Az évadkezdés alkalmából Karinthy Márton, Kossuth-díjas rendező színigazgató mond bevezetőt az új évadról. Kérem fogadják szeretettel, és nézzék meg a videó felvétel!

 

 

A színház története:
A Karinthy Színház még jóval a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként. Úttörő tevékenysége, Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínházaként, a színházi struktúraváltás egyik példája is, mely ma már sajátos szellemiséget hordozó színházi műhellyé válva mind a szakma és a kritika, mind a közönség támogatását élvezi. A Karinthy műveken túl, továbbra is magyar szerzők sorát tartja műsorán: Hubay Miklós, Szakonyi Károly, Páskándi Géza,Márai Sándor, Fekete István, Szomory Dezső, Molnár Ferenc, Aszlányi Károly, Zágon István, Vadnay László, Szerb Antal, Gábor Andor, Tabi László, Méray Tibor, Kellér Dezső, Eisemann Mihály, Örkény István, Nóti Károly, Gyárfás Miklós Bacsó Péter, Moldova György, Vajda Anikó és Vajda Katalin a legújabban pedig Csurka István, Fodor László, Mikszáth Kálmán Vámos Miklós, Békeffi István és mások műveinek bemutatásával.

Az igazgató, Karinthy Márton nevében ezúton meghívjuk Önt és partnerét, hogy látogasson el hozzánk ezen a 33. évad minden különleges előadására, és legyen tanúja egy újabb izgalmas színházi évadnak!

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintsanak a Karinthy Színház honlapjára!

                                                                                                                                                       http://karinthyszinhaz.hu/

 

forrás: Karinthy Színház

 32km

Címlapcikkek1